Een tekening van je (klein-)kinderen, partner, favoriete artiest, vriend(in) of huisdier? Het is het ideale cadeau voor een verjaardag, jubileum, geboorte of huwelijk, maar ook ter nagedachtenis van iemand die je dierbaar is.

 

Het begint met een telefonisch gesprek, zodat ik een goed beeld krijg van jouw wensen. Samen bespreken we jouw idee, het formaat en de materiaalmogelijkheden:

PORTRET

MIXED MEDIA

Op gerecycled hout maak ik een portret
naar wens.

 • De patronen, scheuren en noesten
  geven een extra laag van leven aan
  het portret. 
 • Het portret bestaat uit lagen potlood
  en verf waardoor er verschillende
  materialen te zien zijn in het portret
  en textuur ontstaat.  
 • De achtergrond is abstract en in kleur. 

PORTRET

GRAFIET

Op wit papier teken ik met grfaietpotloden het portret. Het maximale formaat is

50 x 70 cm.

 

 • Het portret is in grijstinten. 
 • Grafietpotloden variëren in hardheid, waardoor ze ideaal zijn voor diepe schaduwen en nauwkeurige details. 

PORTRET

WAX

Op licht bruin papier teken ik met wax kleurpotloden het portret. Het maximale formaat is 27,9 x 35,6 cm.

 • De verschillende potlood lagen
  worden met elkaar gemengd
  waardoor het net een olieverf
  schilderij lijkt. 
 • Het portret is levensecht. 

Referentiefoto 

 

Om een portrettekening te kunnen maken, werk ik met een referentiefoto. Zorg ervoor dat de foto scherp is en een goede belichting heeft. Zorg ook voor een aantal aanvullende foto’s, zodat ik deze met elkaar kan vergelijken. 

 

Werkwijze

 

Ik vind het belangrijk dat het kunstwerk voldoet aan jouw wensen. Daarom neem ik je mee in mijn kunstproces. Tussentijds stuur ik je foto’s van het proces en voordat ik begin zal ik een schets maken met jouw wensen. 

 

Meer personen 

 

Wil je een tekening van meerdere personen of een achtergrond getekend hebben? Stuur mij dan een foto. Ik kan dan zien hoe gedetailleerd de tekening moet worden. Hierna zal ik contact met je opnemen om verdere details te bespreken en je een passende offerte aan te bieden. 

 

 

Portret van je huisdier, auto of motor? 

 
Ook voor deze opdrachten kun je mij altijd benaderen.

Ik ben nog steeds supertevreden over de tekening en de lijnen zijn nog steeds van een goede kwaliteit, dus ik kan zeggen dat ik het nog steeds een heel mooi portret vind.

Daan Visser

Kwaliteit 

 
Voor ieder kunstwerk maak ik gebruik van professioneel materiaal. Wanneer het kunstwerk klaar is, wordt deze voorzien van meerdere berschermende lagen. 
 
Video afspelen

KvK nummer: 84913134
Btw-id: NL004036083B80

Interesse in mijn werk?
info@rjd-art.nl
06-53529804

Blijf op de hoogte:

Blijf op de hoogte:

 

KvK nummer: 84913134
Btw-id: NL004036083B80